GV Digitaal

Salobre Hotel, Resort & Serenity

Heerlijk complete golfbestemming met Pin High

In het zuiden van Gran Canaria niet ver van Maspalomas en op circa 15 minuten rijden van het strand (gratis hotelshuttle en eigen beachclub) ligt dit unieke hotel als het ware 'tegen de rotsen aan geplakt'. Het Salobre Hotel, Resort & Serenity (voormalig Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort) is een architectonisch hoogstandje: het is terrasvormig gebouwd tegen de rotsen en is spectaculair gelegen hoog boven de golfbaan. Veel glas en natuurlijke materialen karakteriseren dit moderne design hotel. Prachtig liggen de zeven zwembaden die zich op diverse niveaus bevinden. Er is tevens een zwembad met ligstoelen en cocktailbar op het dakterras. Uitstekend gastronomisch aanbod. De uitzichten zijn fantastisch: over de baan die zich als een groene oase door het kraterachtige landschap slingert en in de verte de zee.

 

De vele faciliteiten en de ligging aan twee 18-holes golfbanen maken het golfresort tot een heerlijk complete golfbestemming.

 

 

 

Faciliteiten

Buffetrestaurant, mediterraans fine dining restaurant, pool grillrestaurant, bar, sunset poolbar met prachtige vergezichten en een lounge met live muziek en shows. Er zijn 7 buitenzwembaden, een state-of-the art fitness center en een uitstekend health center met watervalleltjes en een zonnedek.  Ook bevindt zich een zwembad op het dakterras met loungestoelen en een cocktailbar. Spa en wellness met hydromassagezwembad, rots- en biosauna, stoombad, hammam, jacuzzi's, diverse schoonheids­behandelingen.

 

Uw verblijf

U verblijft in één van de zeer smaakvol gedecoreerde kamers, alle met panoramische vergezichten en voorzien van de moderne gemakken, geheel in stijl met het interieur van het hotel. De kamers zijn ingericht met comfortabele boxspring bedden en balkon of terras.

 

 

Meer info:

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be