GV Digitaal

Golf Vlaanderen groeit dankzij onze Partners!

Onze partners… Wie zijn ze? Waarom zijn ze sponsor geworden? En zijn ze tevreden? Via enkele korte vraagjes stellen we ze aan jullie voor. Natuurlijk maken we ook van de gelegenheid gebruik om hen te bedanken voor de zeer gewaardeerde steun.

 

Waarom bent u partner geworden van GV?

Golf slaat bruggen tussen mensen. Het is een sport die veel van onze klanten beoefenen. En zij die geen golf spelen, zijn geïntrigeerd door het spel. Onze golfinitiaties, wedstrijden en vervolmakingsopleidingen zijn altijd volzet. Ik geloof dat de golfsport nog een mooie toekomst wacht. Het is een permanente les in nederigheid maar ook een manier om te onthaasten. Te bewegen. Buiten te zijn. Soms boven jezelf uit te stijgen. Sociale contacten te onderhouden. Het is een individuele sport, die je toch samen met je vrienden of gezin kan beoefenen. Zelf golf ik elke zondag bij het opkomen van de zon. Dan spreken we steeds af met dezelfde groep vrienden. Het is een vast ritueel, een ijkpunt in het weekend.

 

Ik werk al mijn hele professionele leven in de financiële sector. Private Banking is mijn vak. Ik trek dan ook vaak de synergie tussen beleggen en de golfsport. Beiden gaan om het realiseren van objectieven. En vragen om discipline, focus en gezond verstand. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. En juist het kunnen omgaan met verandering is in onze digitaliserende maatschappij en in ons beroep steeds belangrijker aan het worden. Een aantal van de kernwaarden van ons bedrijf vind ik in de golfetiquette terug, ook bankieren is immers een spel van wederzijds respect, integriteit en relaties. We kiezen ook bewust voor het ondersteunen van een ganse federatie, dus zowel dames, heren, senioren, jeugd en topsporters en kiezen niet voor het ondersteunen van specifieke golfers. In andere sporten zoals tennis doen we dat wel, daar hebben wij Yanina Wickmayer, Kim Clijsters en Elise Mertens als ambassadrices.

 

 

 

VAN LANSCHOT

Naam: Geoffroy Vermeire

Bedrijf: Private Bank Van Lanschot

Functie: Lid van het Management Comité

Leeftijd: 54 jaar

Hcp: 8.1

Homeclub: Cleydael GCC

 

volgende pagina:
Kortverhaal



vorige pagina:
Multimedia in Golf



 

Partner zijn van Golf Vlaanderen leek me daarom helemaal logisch. Het is een professionele organisatie met gemotiveerde medewerkers waar ik ondertussen alle vertrouwen in heb.

 

Krijgt u veel respons op uw sponsorship aan GV?

Vooral op onze sponsoring van de app krijgen we enorme feedback. Complimenten ook aan jullie team voor de uitwerking ervan. Ik hoor alleen maar positieve reacties. De app is gebruiksvriendelijk, en brengt de communicatie met en tussen spelers naar een hoger niveau. Het is een mooie en grote stap in jullie digitalisering. Uitgevoerd op het juiste moment.

 

Wat zijn de uitdagingen voor golf Vlaanderen in de toekomst volgens u?

Ik zie natuurlijk graag zoveel mogelijk mensen golfen en zo met Van Lanschot in contact komen. Het zal dus zaak zijn om de drempels aantrekkelijk te maken om nieuwe – jonge – spelers aan te trekken, maar anderzijds de drempels ook hoog genoeg te leggen opdat clubs voldoende kunnen blijven investeren in hun infrastructuur. Ook wat meer aandacht voor etiquette lijkt me wenselijk waarbij het versnellen van het spel echt een noodzaak is om o.a. voldoende jongere spelers aan boord te houden.

 

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be