GV Digitaal

Kampioenschappen,
dé golftitels in Vlaanderen

 

Naast de recreatieve wedstrijden biedt Golf Vlaanderen elk jaar een competitief aanbod. De Kampioenschappen kalender is het competitieve programma waarbij gestreden wordt voor dé golftitels in Vlaanderen. Een must voor iedere amateur met ambitie!

Zo kunnen onze Super Senioren, geboren in 1954 of vroeger, in team strijden voor de kampioenstitel Clubteam Super Senioren op 22 mei te Royal Latem Golf Club. Voor de Senioren is er op 12 juni het Senioren 4BBB Kampioenschap  van Vlaanderen te Damme Golf & Country Club en op 18 en 19 juni het Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play te Golf Club Kampenhout.

 

De beste Belgische amateurgolfers – Heren en Dames – kunnen van 22 tot 24 juni deelnemen aan de Amateur Open of Flanders op Koksijde Golf Ter Hille waar tegelijkertijd gestreden wordt voor de titel Kampioen van Vlaanderen.

 

Voor ons jong golfgeweld is er op 1 en 2 juli te Royal Keerbergen Golf Club de Thomas Pieters Junior Open of Flanders. We zijn maar wat fier dat Thomas himself deze wedstrijd een warm hart toedraagt en voor de tweede maal wil ondersteunen!

 

Op 7 september te Koksijde Golf Ter Hille wordt met de finale van de Ethias Kids Trofee en de Junior U12-U14 het Kampioenschap van Vlaanderen Kids georganiseerd.

 

Meer informatie:

 

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be