GV Digitaal

Golf Vlaanderen app
in een nieuw jasje

 

De Golf Vlaanderen-App is een niet te missen tool voor elke golfspeler! Dankzij de nieuwe update nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker. In dit artikel geven we je een overzicht van de belangrijkste nieuwe tools.

 

 

Scorekaart met afstanden

In de nieuwe release van de Golf Vlaanderen app beschik je over een scorekaart die de afstanden tot de voor-, midden- en achterkant van de green berekent.

 

 

Golf Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste clubnieuws en GV nieuws. Hier kan je actueel nieuws terugvinden zoals de recent gewijzigde golfregels maar ook leuke artikels uit het Golf Vlaanderen Digitaal magazine.

 

Smart Kalender

Zoek en filter in je kalender! Eenvoudig als je bijvoorbeeld enkel de heren of dames wedstrijden wil zien in je overzicht.

 

BE-Money

Wil je graag een starttijd of wedstrijd reserveren? In een aantal clubs werkt men met BE-Money. Met dit betaalmiddel wordt inschrijven en terugbetalen eenvoudiger.

 

 

Notificatie

Via jouw instellingen kan je kiezen op welke wijze je berichten wenst te ontvangen. Dit kan klassiek via een e-mail maar je kan dit ook wijzigen naar een "notificatie". Hierdoor ontvang je de berichten op je toestel en in je app. Overigens worden alle berichten bijgehouden onder het item "berichten".

 

Profiel

Beheer je profielpagina, inschrijvingen, personalia en instellingen allemaal onder één plaats. E-mail of adres wijzigen? Het kan hier!

 

Mini Profiel

Op verschillende plaatsen in de app kun je klikken op de namen van je golfvrienden. Je zal dan een aantal (beperkte) gegevens te zien krijgen. Als golfer kan je via instellingen - privacy - aangeven wat er van jezelf getoond mag worden.

 

Boek een teetime

Bij meer dan 20 clubs kun je online een starttijd reserveren en betalen. Reserveer een starttijd in een club naar keuze.

 

 

Wil je graag nog meer praktische info: klik hier.

 

Hoe kun je de GV-App updaten?

  • Neem je telefoon of tablet waarop de app reeds geïnstalleerd is.
  • Vervolgens ga je naar de app store (afhankelijk van het type toestel).
  • Ga naar “updates”, zoek de app Golf Vlaanderen en “werk bij”.
  • Als je dit hebt gedaan, controleer dan of de app daadwerkelijk geüpdatet is.
  • Indien het niet lukt, verwijder de app volledig en installeer de app opnieuw.

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be